دانلود پروپوزال پایان نامه کارشناسی ارشد رشته آی تی

بررسی سیستم عامل های ابری و ارائه راه حل هایی برای چالشهای پیش رو

 
 
 
 
 
چکیده
نیاز به سیستم عامل های توزیع شده از تغییرات مداوم محیط های سخت افزاری در سازمان های مختلف ناشی می شود که با توجه به افزایش روز افزون کامپیوترهای شخصی، شبکه های کامپیوتری، سرورها و ایستگاه های کاری نیاز به مدیریتی شفاف و کارا بر این منابع توزیع شده بیش از پیش احساس می گردد. سیستم عامل ابر، سیستم عاملی جهت مدیریت محیط های توزیعی می باشد. به عبارت دیگر یک برنامه کنترلی است که بر روی مجموعه ای از کامپیوترهای درون یک شبکه اجرا می شود. این برنامه کنترلی کامپیوترهای مختلف را یکپارچه سازی می کند و به یک منبع محاسباتی و اطلاعاتی واحد تبدیل می نماید. در این تحقیق سعی شده به بیان راهکارهایی برای ساختار سیستم عامل های ابری بپردازیم. همچنین به ذکر توانایی های این برنامه کنترلی، معماری و ساختار آن بپردازیم. سپس چالش های موجود در این زمینه بررسی شده و راهکارهایی برای حل آن بیان شود.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

رایانش ابری

سیستم عامل های ابری

چالش ها و راهکاری پیش رو

 
 
 
 
مقدمه
در دهه های آینده ما شاهد رشد چشمگیر تکنولوژی در زمینه پردازنده ها خواهیم بود. ابرها که از پردازنده های چند هسته ای تشکیل شده اند منابع محاسباتی بی نظیری فراهم می سازند. باید توجه داشت که با افزایش وسعت دامنه های اطلاعاتی و محاسباتی نیاز به منابع این چنینی بیش از پیش احساس خواهد شد و با افزایش حجم منابع نیاز به مدیریتی کارا و شفاف الزام پیدا می کند. در اینجا ممکن است این سوال مطرح شود که: ابرها چه امکاناتی برای کاربران فراهم می آورند؟ ابرها در انجام محاسبات عظیم نقش مهمی را ایفا می کنند و به کاربران این امکان را می دهند که برنامه های خود را بر روی بستری قابل اطمینان و بسیار کارآمد که از اجزای صنعتی استاندارد تشکیل شده است اجرا کنند. همچنین ابرها مدل محاسباتی بسیار ساده ای را فراهم می آورند به این صورت که کاربران تنها خروجی مورد نظر را با کمترین هزینه برای کاربر تامین می نمایند. ابرها در کنار اینکه فرصت های فراوانی را برای کاربران فراهم می آورند، چالش هایی را نیز برای مدیریت این منابع پدید می آورند. برای مثال از این چالش ها می توان به نحوه هماهنگ ساختن میزان منابع با درخواست ها و یا وسعت زیاد منابع تحت مدیریت سیستم عامل اشاره نمود. در این تحقیق با چالش های موجود در این زمینه بیشتر آشنا می شویم و پیرامون هر کدام به تفضیل صحبت خواهیم کرد. 
 
سوالات اصلی تحقیق
سیستم عامل های ابری که نوعی از سیستم عامل های توزیعی می باشند، می توانند مجموعه ای از گره ها را با هم یکپارچه ساخته  و یک سیستم متمرکز را تولید کنند. با توجه به اینکه ابرها فرصت های فراوانی را برای کاربران فراهم می آورند، چالش هایی را نیز برای مدیریت این منابع پدید می آورند. به همین منظور سوالات زیر مطرح می شود:
چالش های موجود در سیستم عامل های ابری کدامند؟
آیا تا به حال این چالش ها مورد بررسی قرار گرفته اند؟
این چالش ها تا چه اندازه اهمیت دارند؟
آیا راهکاری برای این چالش ها در نظر گرفته شده است؟
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
فصل اول: مقدمه وکلیات تحقیق
1-1 مقدمه 2
1-2 سوالات اصلی تحقیق
1-3 هدف از اجرا 3
1-4 توجیه ضرورت انجام طرح
1-5 تعاریف واژه ها
 
فصل سوم: روش تحقیق
3-1 چالش های رایج در زمینه سیستم عامل های ابری
3-1-1 مقیاس پذیری 55
3-1-1-1 تغییر مقیاس افقی و عمودی
3-1-1-2 مقیاس پذیری پایگاه داده ها
3-1-1-3 طراحی برای مقیاس پذیری
3-1-1-4 مقیاس پذیری در محاسبات ابری
3-1-1-5 تغییر مقیاس قوی و ضعیف
3-1-2 کشش تقاضا
3-1-3 خطاها
3-1-4  گره خوردن کاربران به یک سرویس دهنده خاص
3-1-5   وابستگی شدید بین مولفه ها
3-1-6  فقدان پشتیبانی چند مستاجری
3-1-7  فقدان پشتیبانی از SLA 62
3-1-7-1  تعریف توصیف SLA 62
3-1-7-2  فقدان SLA در ابرهای موجود
3-1-8  فقدان انعطاف پذیری لازم در واسط کاربری
3-2  ارائه راهکارها
 
منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع غیرفارسی
 
 
 
 
 
 
فهرست شکل ها
شکل 3-1 : بروز رسانی موقعیت گره در روش RNP
شکل 3-2 : درخواست موقعیت و ارسال بسته در روش RNP
شکل 3-3:  شبه کد به روز رسانی موقعیت گره
شکل 3-4:  شبه کد درخواست موقعیت