دانلود پروپوزال پایان نامه کارشناسی ارشد رشته روانشناسی گرایش عمومی

رابطه انعطاف‌ پذیری کنشی، کیفیت روابط زناشویی و صمیمیت با سازگاری زناشویی دانشجویان متاهل

بخشی از متن :

بیان مسئله :

سازگارى زناشویى شیوه‌اى است كه‌ افراد‌ متأهل، به‌طور فردى با یكدیگر، براى متأهل مـاندن سـازگار مـى‌شوند. سازگاری زناشویی فرآیندی است که در طی آن هر دو عضو زوج به صورت انفردای و یا با همکاری یکدیگر الگوهای رفتاریشان را برای رسیدن به حداکثر رضایت زناشویی در رابطه‌شان، تغییر و اصلاح می‌نمایند (بالی[1] و همکاران، 2010). اسپانیر[2] و کول[3] (1976) سازگارى زناشویى را فرایندى‌ تعریف‌ مى‌كند‌ كه پیامدهاى آن با میزان اخـتلافات مشكل‌آفرین زوج‌ها، تنش‌هاى بین فردى، اضطراب‌ فردى‌، رضایت‌ زوج‌ها از یكدیگر، انسجام و به هم‌پیوستگى آن‌ها و هم فكرى دربارۀ مسائل مـهم زنـاشویى مـشخص مى‌شود ‌(گانگ‌[4]، 2000). معمولا افرادی که انعطاف پذیر هستند سازگاری بالاتری هم دارند.

انعطاف‌پذیری کنشی صرف مقاومت منفعل در برابر آسیب‌ها یا شرایط تهدید کننده نیست، بلکه فرد تاب‌آور، مشارکت کننده فعال و سازنده محیطی پیرامونی خود است. انعطاف‌پذیری کنشی قابلیت فرد در برقراری تعادل زیستی- روانی- روحی، در مقابل شرایط مخاطره آمیز می‌باشد (کانر[5] و دیویدسون[6]، 2003). راتر[7] (1985) در یک تعریف نسبتاً جامع و مقبول، انعطاف‌پذیری کنشی را به عنوان فرایندی پویا توصیف کرده است که شامل تعامل میان عوامل خطر زا و عوامل محافظتی درونی و بیرونی، برای بهبود نشانه‌های رویدادهای ناگوار زندگی می‌باشد (به نقل از حسام پور، 1388).

گارمزی[8] و ماستن[9] (2006) انعطاف‌پذیری کنشی را «یک فرایند توانایی، یا پیامد سازگاری موفقیت آمیز علی‌رغم شرایط تهدید‌کننده» تعریف نموده اند که نقش مهمی ‌در مقابله با تنیدگی‌ها و تهدیدهای زندگی و آثار نامطلوب آن دارد. والر[10] (2001) بیان می‌کند که انعطاف‌پذیری کنشی سازگاری مثبت در واکنش به ‌شرایط ناگوار است (به نقل از حسام پور، 1388). کامپفر[11] (1999) معتقد است که انعطاف‌پذیری کنشی نقش مهمی در بازگشت به تعادل اولیه یا رسیدن به تعادل سطح بالاتر دارد و از این رو، سازگاری مثبت و موفق را در زندگی فراهم می‌کند و باعث بالا رفتن صمیمیت می شود (به نقل از کیخاونی و همکاران، 1391).

...

اهمیت و ضرورت انجام تحقیق:

شناخت چگونگی سازگاری زن و شوهر از یکدیگر و بررسی تغییرات آن از جنبه علمی ‌بسیار ارزشمند است زیرا که شناخت ارزش گزاری‌ها و معیارهای افراد کمک می‌کند تا آگاهانه و با پیش بینی‌های نسبتاً دقیق به رفع معضلات زندگی اجتماعی پرداخت و در مسیر برقراری نظم اجتماعی گام برداشت و موانع آن را برطرف نمود از طرف دیگر تحقیقات علمی می‌تواند به عنوان معیاری برای ارزیابی واقعیت یک پدیده مورد نظر قرار گیرند و از قضاوت‌های شخصی و احیاناً غیر واقعی صرف نظرمی‌شود. ازدواج این موهبت الهی که به واسطه آن زنان و مردان می‌توانند در سایه مهر یکدیگر بیاسایند از زمان آفرینش انسان تا کنون مسئله‌ای مهم برای هر فرد بوده است، به طوری که گفته می‌شود یکی از سه رویداد مهم زندگی هر شخص ازدواج می‌باشد که دو واقعه دیگر یعنی تولد و مرگ در اختیار انسان نبوده ولی ازدواج و تشکیل خانواده امری است که خواست فرد در آن دخیل است و از آن جا که سنگ‌های زیر بنایی هر جامعه خانواده‌ها می‌باشند، هر عامل مؤثر در سلامت خانواده، در سلامت جامعه تأثیر دارد. افرادی که انعطاف‌پذیری کنشی بالاتری دارند در مقوله ازدواج موفق تر و سازگارتر هستند همچنین هر چه صمیمیت بین زوجین بالاتر رود بهتر می توانند نیازهای یکدیگر را دریابند. صمیمیت بالا بین زوجین باعث افایش کیفیت رابطه شده و از نظر عاطفی هم وابستگی بین آن ها شدیدتر می‌شود. در نهایت امیدواریم که انجام این پژوهش با هدف بررسی ارتباط انعطاف‌پذیری کنشی، کیفیت روابط زناشویی و صمیمیت با سازگاری زناشویی باعث ایجاد راه کارهایی در جهت تحکیم بنیاد خانواده و رابطه زناشویی گردد.

موضوع پروپوزال :

رابطه انعطاف‌ پذیری کنشی کیفیت روابط زناشویی و صمیمیت با سازگاری زناشویی دانشجویان متاهل

 

ویژگی های محصول :

1- رعایت تمامی نکات نگارشی مانند رعایت نیم فاصله، کاماگذاری، پاورقی و ...

2- چندین بار بازبینی شده و فاقد غلط املایی و نگارشی است.

3- موضوع کاملا جدید و مناسب برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای است.

4 - فقط نیاز به ورود اطلاعات شخصی است.

5- قابل ویرایش است.

6- دارای منابع فارسی و انگلیسی به کار رفته در تحقیق.

 

بخش های مختلف و محتوای پروپزال :

فرم طرح تحقیق

عنوان تحقیق به فارسی

عنوان تحقیق به انگلیسی

اطلاعات مربوط به دانشجو

اطلاعات مربوط به استاد راهنمای اول

اطلاعات مربوط به استاد راهنمای دوم

اطلاعات مربوط به استاد مشاور

اطلاعات مربوط به پایان نامه

بیان مسأله

اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

سوابق مربوط (مبانی نظری و پیشینه تحقیق)

فرضیه‌ها

فرضیه اصلی

فرضیه های فرعی

اهداف تحقیق

در صورت داشتن هدف کاربردی بیان نام بهره وران

جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق

روش­شناسی تحقیق

شرح کامل روش تحقیق برحسب هدف، نوع داده و نحوه اجرا

متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه­گیری متغیرها

روش و ابزار گردآوری اطلاعات

ابزار گردآوری اطلاعات

روش و ابزار تجزیه و تحلیل اطلاعات

زمانبندی انجام تحقیق

فهرست منابع و مآخذ

فرم هزینه‌های تحقیق پایان نامه

فرم تأییدات

فرم تایید استاد راهنما و مشاور

فرم نظریه کمیته تخصصی گروه

فرم تأیید نهایی

فرم نظریه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه

...................................................................

پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی

پروپوزال دکتری روانشناسی

نکته بسیار مهم : در صورت برخورد با مشکل در نگارش پژوهش یا مقاله خود با همین موضوع می توانید با تماس از طریق ایمیل با ما تا رفع مشکل خود در ارتباط باشید.

ایمیل پشتیبانی :
negaresh.payannameh@gmail.com