این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق تربیت بدنی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری تربیت بدنی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق تربیت بدنی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. 

       

 

 تربیت بدنی و ورزش جزء لاینفک از تعلیم و تربیت و به خصوص در دوره نوجوانی و جوانی؛ نه تنها به عنوان یک درون داد در سیستم آموزشی و پرورشی مورد توجه اکثر متخصصین تعلیم و تربیت بدنی می باشد بلکه به عنوان یکی از عوامل فرایند عملیاتی در ارتقاء سطح کیفی و کمی برون داد هر موسسه آموزشی است و به همین دلیل است که کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه جدی برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت و تربیت بدنی در این فرایند کرده و تلاش می کنند سطح کارکردها و دستاورد‌های آن را مدام ارتقاء دهند(مظفري و همکاران، 1390).

 

 

 


         افراد زمانی می توانند در ورزش های تفریحی، قهرمانی و حتی حرفه ای شرکت داشته باشند که در مدارس از فعالیت‌ها و تجارب غنی حرکتی و ورزشی برخوردار شوند و دوران سازندگی حرکتی را به خوبی در مدارس ابتدایی با موفقیت پشت سر بگذارند. برخورداری از فرصت های تمرینی و مداخله ای سازنده برای الگو‌های حرکتی بنیادی، آمادگی روانی حرکتی، درک حرکتی، رشد مهارت های مربوط به بازی های ورزشی و پرورشی، آموزش مهارت های ساده و اولیه و افزایش شناخت حرکتی از برنامه‌های اصلی در ورزش تربیتی مدارس است (رمضانی نژاد، 1391). تربیت بدنی حوزه‌ای است که رویکردی همه جانبه به توسعه انسان دارد. این رویکرد تاکید می کند که ذهن و بدن انسان به عنوان یک واحد هستند و هر امری که برای یکی اتفاق بیافتد بر دیگری نیز تاثیر خواهد گذاشت. به همین دلیل مربیان تربیت بدنی بر این باورند که نیاز آموزشی کودکانی که به مدرسه می آیند باید هم از لحاظ جسمی و هم روانی فراهم شده-باشد(Sibley، 2003).

 

 

 

 


فهرست مطالب

تعریف نظری تربیت بدنی

تعریف عملیاتی تربیت بدنی

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تربیت بدنی

2-10 تربیت بدنی    4
2-11 اهداف تربيت بدني و ورزش    5
2-11-1 هدف تكامل جسماني    5
2-11-2 هدف تكامل عصبي عضلاني    6
2-11-3 هدف تكامل شناختي    7
2-11-4 هدف تكامل عاطفي (احساسي)    7
2-12 محیط ورزشی مدارس    8
2- 13 مرور تحقیق    9
2-13-1 مرور تحقیقات داخلی    9
2-13-2 مرور تحقیقات خارجی    14
2-14 جمعبندی پیشینه    18
منابع    19
منابع داخلی:    19
منابع خارجی    24